onsdag 10 augusti 2011

Vi har fått ...

... några härliga dagar ...


... med våra barnbarn.
Vi har gjort lite utflykter till olika ställen ...


... och här var det tänkt att båda barnen skulle bada, men tjejen hittade en blodigel och då var det färdigbadat för hennes del.


Här är den lille "sabotören"!


Här är vi ute vid Picasso-udden i Kristinehamn och badar fötterna med Foppa-tofflorna på.Idag har det varit mulet och regn, så vi rustade oss med regnkläder och gick ut i skogen ett par timmar.


Det är så roligt att ha med barnen i skogen. De hittar så mycket att leka med och här har de hittat en liten groda.


Myrorna i myrstacken matade vi med korvbröd och det blev en väldig aktivitet i stacken när myrorna delade upp brödbitarna och drog in dem i sitt bo. Roligt att se när de jobbade på.


Nu är vi på hemväg och skyndar oss på eftersom vi ser att regnet kommer borta i horisonten.

----------


6 kommentarer:

Myran sa...

Vilken härlig dag du måsta haft och visst är det roligt att gå i skogen.
Kram!

nattugglan sa...

vilken härlig dag,det är kul då man är med barnbarnen,,de hittar på allt möjligt som jag tror man skulle missa annars..Oj om man skulle ha en såndär strand..det skulle va skönt att promenera där..

Snäckskalsdalen. sa...

Jag hade heller inte badat om jag sett en blodigel, bara namnet får mig att rysa. Iglar tycker jag inte om. Annars verkar ni haft det jättemysigt och skogspromenader är underbart och vackert. T o m i regn eller nästan vackrare i regn!
Agneta kram

nattugglan sa...

hej iegn.. jag har inte heller haft femöring på säkert 20 år..men nu då jag såg de små kottarna i affärn i början på sommaren... blev jag riktig lyrisk..men vita o rosa ha jag inte sett förr..förr i tiden va ju det bara lila som gällde..men det sku ju va 5 kottar av lila, rosa o vit.. men jag fick bara en vit..o så ljusrosa o ljuslila blev det i stället...hmmm.. ha en bra dagKram /Christine

♥ Carina ♥ sa...

Jag kan tänka mig att med barnbarn ser man allt med andra ögon :)
Kram

Ingabritt sa...

Så mysigt och avslappat du verkar ha haft det. Hallon, tupplur och barnbarnsglädje. Visst är det underbart att upptäcka världen tillsammans med de små. Det mesta är ju ett äventyr och dom kan verkligen konsten att fånga dagen.