måndag 11 juli 2011

Vart tar ...

... tiden vägen?

Bloggandet har hamnat på hyllan i brist på tid!!!

Hur skall detta sluta?

Nu har jag ju åretruntsemester och all tid i världen kan tyckas.

Gubben har haft semester i 14 dagar och vi har varit i vårt lilla torp ganska mycket. När vi inte har varit där, så har vi haft besök av våra barn och barnbarn här hemma. I lördags var vi på 30-årskalas och fick en massa god mat och fick avnjuta ännu en jordgubbstårta. Det var nog den femte tårtan med jordgubbar denna sommar. Jag älskar tyvärr allt som har en massa kalorier och tårtorna jag ätit har varit "onödigt" goda.


Tvillingkillen Emil har nyss lärt sig gå eller rättare sagt springa. Förhoppningsvis har jag förbrukat lite kalorier, när jag försökt hinna ifatt honom när de varit här och hälsat på.
----------


4 kommentarer:

nattugglan sa...

hej samma sak här vart tar tiden vägen.. jag är ju hemma hela tiden..vi är ju bönder..Jag ha ju inte bloggat så länge ännu så "jag ha sagt åt mej själv" att den lilla tid det tar att lägga in ett inlägg varje dag..den tiden skall jag ha för mej själv.hihi.. Men nu skall jag åka ut en vända på cykel.. diska o gå till jordgubbs landet..o sen om det är tid över så skall jag gå opp till syrummet en stund.. Ha det bra..o kom in på bloggen då du har tid.. inte skall man känna att det är nåt måste..de va ju inte så jag mena...Tror det blir annorlunda att hinna blogga från o med torsdag då barnbarnet Albin kommer hit..o skall av 2 veckor..De andra 3 barnbarnen är ute o åker "husvagn"..

UllaMona sa...

Håller med..vart tar tiden vägen, redan är vi i mitten på juli...

Barnbarn är det härligaste som finns...jättefint kort på tvillingen
Kram

Anelias hantverk sa...

Så ljuvliga sommarbilder!
Ha det bra!

Snäckskalsdalen. sa...

Tiden flyger iväg och har man det så mysigt som du så flyger den fort!
Agneta kram