tisdag 15 juli 2014

Förkylningen ...

... på tillbakagång, men hostan är ihärdig.
Piller mot mina hostattacker har inköpts och inmundigas efter ordination på förpackningen.
Det svalare vädret har gjort att livet känns mycket bättre och jag hoppas att jag resten av sommaren slipper temperaturer runt 30 grader.
En 5-dagars resa till Höga kusten är planerad och jag ser fram emot att få åka. Vi reser med äldste sonen och hans familj.
Ibland när man är ute på youtube, så hittar man små pärlor.
Två goa gubbar Grandpa Elliot och Oscar Castro gjorde intryck på mig med sin lekfullhet och därför vill jag visa er denna videosnutt och hoppas ni tar er tid att lyssna på Only you i en annan tappning än den vi är vana vid.
------
Ha det gott tills vi hörs nästa gång!

18 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du blir bra fort o kan njuta utan hosta av sommaren

Vardag och flärd sa...

Skönt att du är bättre men att ha hosta är jobbigt, hoppas dina piller hjälper dig! Du måste ju få njuta av er resa.
Härliga gubbar!
Krya på dig, vännen!
Kramar Eva

Lisa i byn sa...

Hoppas att du blir fri din förkylning.
Krya på dig kramar!

Hajan sa...

Käraste Äppelblom, så underbart
tyckte verkligen om denna tappning med, Tänk när Emile Ford
åkte runt i våra parker och sjöng denna. Hoppas nu din förkylning
försvinner så Du kommer iväg till
Höga kusten. En underbar tripp det med.
Ha det gott önskar Hajan

Meta sa...

Tack för kommentaren hos mig. Förkylningar är inget skoj när det är varmt och tungt ute. Hoppas det blir bra fort nu så du kan få en fin resa till höga kusten där är sååå fint.Mannaminne gillade jag.
Önskar dig med en fin sommarresa kram Meta

nattugglan sa...

Så härligt att ni ska resa till högakusten..kanske blir det skuleberget? Man kan åka opp i liften o fika på toppen:: Rekommenderas !! Nu då vi va till Annicas så va vi ut till Ulvön,, också bara så häftigt!! Annicas bor ganska nära kyrkan´. Hoppas du blir fri förkylningen..o hostan.Gubben här blev i söndags o har feber o hostar.. har haft på AC i traktorn..inte att rekommendera.. ;O) Jag känner också av i halsen, han har väl smittat ner mej med sitt hostas..kram

Polargrevinnan sa...

Sommarförkylningar är otrevliga men du blir säkert bra så du kommer i väg till Höga Kusten.Jag har inte varit där men det står på önskelistan.
Härliga gubbar att lyssna på.
Ha det bra.
Kram Viola

Monica sa...

Jag har ett stort, brett leende på läpparna, efter att ha lyssnat på den underbara versionen av "Only you"!!! Tack för det!
Hoppas att din envisa hosta snart ger med sig, så att ni får en fin resa till Höga kusten! Där ska vara såå vackert, har jag hört och sett på bilder!

Sommarvärme här idag igen efter ett par regniga dagar.
Ha det gott, kram, Monica

Lisbet sa...

Hoppas du slipper din hosta. Besvärligt att hålla på och hosta på sommaren, speciellt på nätterna. Nåja, hosta är alltid besvärligt.
Fin videosnutt!
Sköt om dig bra. kram

Anonym sa...

Än så länge har jag klarat mej från sommarförkylning, men min man har en och kanske är har riktigt generös och ger den vidare till mej. I alla fall skönt att vara tillbaka hemma i Wales. Sköt om dej och din förkylning!

Anelma handarbetar sa...

Hoppas att din förkylning o hosta flyger sin kos snarast. Vill att du ska kunna njuta av din sommar.

Kram Birgit

skogsnuvan sa...

Hoppas nu att du blir frisk. Att vara sjuk på sommaren är minsann inte kul. Att åka till höga kusten blir nog jätteroligt. Det finns så otroligt mycket fint att se. Åk över till Ulvön och ät deras helt underbart goda fiskbuffe.

Anonym sa...

"UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
Tack!
http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

Mycket annat & lite betong sa...

Bra att du är bättre!
En resa till Höga kusten låter härligt! Vi åkte där för några år sedan.

Kram Agneta

Anneli sa...

Hoppas hostan gett med sig - är svårt att bli kvitt i den här värmen. För hos oss har ju värmen bara fortsatt. Helt otroligt fantastiskt!!

Hoppas resan till Höga Kusten blev fin - mina nästgårds hemtrakter som jag tycker är en av de vackraste platserna på jorden…..

Anonym sa...

Hej. Jag tänker på dig ofta och skulle vilja ses. Lite mycket nu i augusti, men nånstans nån helg ska vi väl lyckas om du också vill att vi träffs.
Hoppas du mår bättre förresten.
Kram från Marielle.

skogsnuvan sa...

Att få förkylning på sommaren i värmen är ingen fest och brukar bli långvarigt. Hoppas nu att du blir snart bra och kan fara till höga kusten som är ett underbart ställe

Carina sa...

NU får vi väl ändå hoppas att din förkylning är över!!!
Jag tog upp filmen i helbild och lyssnade....sicka sköna juveler....de gillade allt vad de gjorde....eftertexten verkade det ju som att det var barnbarn och morfar/farfar sos lirade...härligt
Ha nu en fortsatt underbar sommar.
Kram