fredag 27 juni 2014

Sol, vind och ...

... vatten i form av regnskurar är vad vädret levererar idag.
Morgonen började soligt, men ersattes med moln och just nu stora regndroppar som trummar mot fönsterrutan.
Jag hade planerat att gå ut och strö ut gödselkulor i alla krukor och min lilla rabatt innan regnet kom, men av det blev det intet.
--------
I morgon ska vi på 120-årskalas (60+60) och det är tänkt att vi ska sitta utomhus, men i ett stort inhyrt partytält. Det ska bli trevligt, men jag får nog klä mig ordentligt eftersom temperaturen beräknas ligga mellan 11-14 plusgrader. Regnställ, gummistövlar med raggsockor känns rätt, men det är väl inte några festkläder precis.
----
På söndag kommer 2 av våra barnbarn till oss och ska vara här under veckan. Tyvärr verkar det som att det så viktiga vädret ställer till det med lite oreda i form av mera regn. Men, det är tåliga barn som brukar vara ute i alla sorters väder, så det blir nog bra.
---
Mina inlägg på bloggen har inte blivit så många som jag hade planerat i sommar, men lite aktivitet på Instagram har det blivit istället. Jag har hittat några bloggvänner där - Solglitter, Irenes tavlor och go´a Maidi.
En fin sommarlåt bjuder jag på idag och Ted Gärdestad kommer alltid att vara en av mina favoriter.
-------
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav,
det är mina drömmar vävda av ...
--------
Må så gott alla - med eller utan gummistövlar!

TREVLIG HELG!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Å jag har ju inget instagram jag, så mig kan du inte hitta där. Men kanske vi kan hitta varandra på riktigt vid nåt tillfälle istället. Mysigt med barnbarnsbesök :-)
Kraaaam! från Marielle.

Vardag och flärd sa...

Sitter ni en massa folk i ett partytält brukar det blir varmt så det räcker men ta med en tjock tröja och du ska ut "i naturen". Kul med fest!
Vet ju att ni brukar vara ute i naturen i alla väder med barnbarnen så ni hittar säkert på roliga saker även om det regnar. Gott att rå om dem i alla fall!
Ha en fin helg och en fin ny vecka!
Kramar Eva

Anneli sa...

Jag finns på instagram........men är inte alls aktiv.......det tar mycket tid att uppdatera sig på alla medier...hi...hi...
Gillar bloggandet bäst ändå.

En fin helg trots regn och rusk,
kram Anneli

Ezter sa...

Jag finns på Insta... Vän med Solglittret och Maidi :)
Ser just vädret på tv, ser inte upplyftande ut! Men man kan ju inte påverka det, så det är bara att le och vara glad ändå ;)

Monica sa...

Här finns också sol, vind och vatten, men vattnet här står havet för.
Idag har jag tillbringat en stor del av dagen på stranden tillsammans med våra 10-åriga tvillingbarnbarn! Flera bad blev det och ikväll hettar det på kinderna - lite mycket sol...
Hoppas att ni får fint väder på kalaset i morgon!
Kram, Monica

Evas Kvarnaro sa...

Ted Gärdestad kunde verkligen göra många fantastiska sånger som gick rätt in i hjärtat. De kommer alltid att 'hänga med'.

Kul med barnbarn, man blir själv som barn på nytt när de kommer.
Jag gillar din 'Header'.

Må så gott/ Eva

skogsnuvan sa...

Jag var på crusing i Hammarstrand igår kväll och blev genomfrusen trots tjocktröja och vinterjacka Önskade att jag haft vantar också för inatt när jag kom hem fick jag tina upp mig i badkaret.I min lilla sjö är det bara 15 grader och inbjuder inte till bad för min del i alla fall.

Rosa i huset i vitt sa...

Hej finns på ig jag med som rosashus
ha en bra kväll
kram Rosa

Mycket annat & lite betong sa...

Mycket av vattnet kommer uppifrån hos oss också! Idag har vi haft uppehåll men igår kom ett riktigt skyfall. Och värmen saknas.
Vad heter du på Instagram? Jag heter agnetas1.

Kram Agneta

Mita sa...

Mycket sociala medier finns det,och visst är det bra. Men det gäller att välja var man vill vara helst. Svårt att hinna med och uppdatera sig annars..**
Barn bryr sig inte så mycket om regn eller dåligt väder, det är nog mest vi vuxna som sjåpar oss *L*..
Kram vännen och ha det fint♥

Kenneth Rothvoss sa...

Hej

Ja nu gör jag ett nytt försöka att komma tillbaka till bloggvärlden. Har ingen möjlighet att läsa bakåt och jag kommer att försöka gå in och titta på de bloggar jag följer men inte kommentera varje gång. Men jag är här o kollar som jag sa men har upptäckt att det går inte att hinna med alla kommentarer varje dag eftersom jag följer många.
Detta ska ju vara kul och jag försöker o vända min nedåt gående spiral så jag tar det i lagom takt.

Ha en skön söndag