torsdag 6 september 2012

Ja, så är det nog?

Inatt var det bara 2+, så i morse gick jag inte någon morgonpromenad förrän solen hade fått värma upp lite. Höstluften känns ju lite speciell och det är skönt att ta riktigt djupa andetag.
----------
Idag har jag lånat en bild för jag är fortfarande lite osäker på hur jag för över bilderna från min nya kamera som jag fick av barnen i sommar. Jag "fegar" lite, men ska ta mig i kragen och fixa det i helgen.
-----
Det här inlägget skriver jag på gubbens dator och det kan ibland innebära lite problem. Min gubbe älskar nämligen knäckebröd och det i samband med att han sitter vid datorn. Det är inte ofta han använder tangentbordet för att skriva, men det gör ju jag och det är då som hans knäckebrödsätande ger sig till känna. Smulorna som han spiller lägger sig under tangenterna och det kan bli väldigt konstiga ord, när inte alla bokstäver kommer med. Jag kan säga att det är blodtryckshöjande också! Jag har ju min antika "gammeldator" som jag kan använda i nödfall, men den är också blodtryckshöjande för att den tar så lång tid på sig och så har den ändrat färg på datorskärmen, så att den är grön istället för vit. Givetvis gillar jag grönt, men ...
En ny liten behändig dator kommer att bli mitt nästa inköp och förhoppningsvis kommer det att bli roligare att blogga.
--------
Önskar er alla en skön solig hösthelg!
---

15 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Haha, du är rolig du! Du kanske bör undvika att sitta vid den datorn. Ja för blodtryckets skull ;)

Här skiner solen och värmer gott när man sitter i lä. För det blåser ganska rejält.
Ha en fin helg du med!
Kram

Vardag och flärd sa...

Det är så härligt med hösten även om det är kyligt på morgonen, jag älskar hösten!
Jag har samma problem med mitt tangentbord på jobbet att inte alla bokstäver kommer med men tror inte det beror på knäckebröd utan det har nog nån annan orsak, vad vet jag inte.
Ha en fin höstdag!
Kram Eva

nattugglan sa...

oj skitt för ätandet vid tangentbord..Du får bre en duk över hela tangentbordet..haha..ja visst kan det va blodtryckshöjande då man sitter vid en slö dator..tex..som denhär jag sitter vid..vissa gånger ska man vääänta o vänta.. brukar sitta o sticka, haha.. men då andra gånger går det snabbt.. jaha du skulle vilja ha ny dator o jag en ny telefon..o så en hundvalp...har kollat lite på en svart labrador.. vi får se..

Ezter sa...

Jag äter inte knäckebröd vid datorn, men den blir skitig och konstig ändå :)
Blodtryckshöjande var det att sitta och vänta på Tradera, jag lyckades buda hem glasen jag ville ha!

Vitsippan sa...

Hej Du ljuvligt doftande Äppelblom !

Finns inget härligare än doften av moget äpple också.Synd bara jag har så svårt att äta det.Kan riva förståss.
Jo jag brukar dammsauga under och över tangenterna har en laptop, men även om man har ett tangentbord så kan man gott och väl göra det på dem. Jag torkar av tangenterna med Optikfix även skärmen.
Får se nu om det blir en massa katthår men ännu verkar inte Prinsen intresserad av datorn, allt är ju nytt för honom.Men nu har han kommit hem äntligen.

Kram Mi

Rosa i huset i vitt sa...

Ja äta vid datorn kan ha sina risker..min dotter satt och drack kaffe vid datorn ..och tappar kaffekoppen över tangentbordet..det fungerade aldrig mer sen ...fick köpa nytt

Kram Rosa

Ewa`s Galleri sa...

Förstår att knäckebröd och tangentbord
inte är någon bra blandning,men ta inte dammsugaren ,det gjorde jag en gång och sen fick jag leta efter knapparna i dammsugarpåsen
Spännande med ny kamera ,lycka till med överföringen
Ha en skön helg

penandparchment sa...

Ha haha knäckebröds smulor, ja kan tänka mig att det höjer blodtrycket! ha haha
Jag är också feg när det gäller nya kameror, ladda in och så! ,-)
Nu är det höst, fy va kallt det blev helt plötsligt!
Ha en fin Helg! KRAM Primrose ,-)

Mita sa...

Men för det mesta är det väl bara att stoppa i kabeln mellan kameran och datorn så går det i princip automatiskt med installeringen.
Haha...man ska inte äta eller dricka vid datorn, man lär sig av sina misstag,hmm....
Kram vännen♥

Gunilla Dahl sa...

Tittar in för att önska dig en trevlig helg. /Kram

Mita sa...

Men tack snälla du för din fina kommentar om bilderna hos mig,sånt värmer♥
Önskar dig en fin helg och hoppas du kan somna bättre i kväll,
Kramizar♥

Katarina sa...

Måste fnissa lite när du beskriver smulorna i tangentbordet :O)
Tycker väldigt mycket om låten som du spelar här på bloggen.
Önskar dig en trevlig helg. Kramar Katarina :O)

Anonym sa...

Du skriver så himla bra! Även om det är på gubbens dator ;-)
Håller med om höstkyla. Här är det påpälsat på fötterna till och med :-(
Kramar!

Oljekritan sa...

Mysigt det låter att knastra hårtbröd vid tangenterna..det ÄR ju så gott..hihi...spännande med ord som kan bli..Lite höstlikt känns det minsann och det är rätt mysigt det med..allt har sin charm...
Önskar dig en fin helg, Kram Karina

bakom berget sa...

Hej!
Jag måste först och främst få säcka TACK snälla du för dina fina ord inne hos mig. Men du ska veta att det inte är så stort som det verkar. Jag har bara huset. Visserligen är det lite större nu än det var från början, men det gör bara att det är lättare att städa. Så för den delen har det bara blivit enklare. Förut var det trångt och hopkört och min stora dröm i livet har alltid varit att få bo med lite luft runt möblerna och äntligen gör jag det. Det som jag i dagar med papper, linjal och penna ritande våndades över, finns nu i verkligheten. Det utbyggda huset. Jag har en otroligt händig man som delar mitt intresse för byggnation, hus och inredning som som tur är och vi har aldrig så roligt som när vi jobbar ihop ett projekt här hemma. Lust huset är bara ett sketet gammalt växthus som har sett sina bästa dagar, så någon uthyrning lär det inte bli tal om, ifall vi inte hittar någon som vill bo lite kallt :o))
Jag blir så hjärtans glad över att du gillar min blogg. Du är ju en av dom som jag har följt ända från det att jag startade min blogg.
Ska jag vara helt ärlig, så tror jag nog att det där gårdshuset kommer att vara en dröm ett bra tag ännu. Men man vet ju aldrig ;o)) Nu ska vi försöka få upp ett garage på den nygjutna plattan så att guben min har nånstans att roa sig med sitt motorintresse. Sen får vi välan se hur det blir.
Du ska veta att jag har glatt mig såå åt din kommentar och jag har läst den flera gånger idag. Man är ju liksom inte van att få så fint beröm.
Ha en fin helg nu min vän!

Kram Åsa.