fredag 24 februari 2012

År 1998 eller ...

... var det 1999? Det var i maj månad och varmt och skönt väder. Jag åkte med bilen till byns Konsum-butik för att handla. Jag och kundvagnen irrade runt mellan hyllorna, när jag plötsligt mötte en söt tjej i slitna ljusblå jeans och en stor vit T-shirt i hörnet på en av montrarna. Hon tittade på mig och log. Jag nickade och log lite förbryllat för jag tyckte att det var något bekant och tänkte att det var nog nå´n tjej som gick i någon av klasserna där mina söner gick. Men, det var det inte! Jag fick se henne igen, när hon gick till kassan bärandes på en förpackning jordgubbsyoughurt och en chipspåse och efter henne kom två kostymklädda herrar. Då ramlade 25-öringen ner och jag förstod varför hennes ansikte var så bekant. Det var ju kronprinsessan Victoria som jag hade mött i butiken. Antagligen hade hon varit och hälsat på sin bror på internatskolan. Ett roligt minne för mig!

-------------

21 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilken upplevelse. Och jag förstår att just det minnet poppar upp i tankarna nu i dagarna när det talas mycket om kronprinsessan.
Trevlig Helg!

Majberggrens's Värld sa...

Ja, hon har ju framställts som en "vanlig person" så gott det nu går (två vakter i släptåg) och det verkar ju så av din beskrivning också. /M

Gunilla sa...

Vilket fint minne, tänk att du har mött kronprinsessan i en vanlig matbutik. Kul.

Ha en fin helg
Gunilla

gunsan sa...

Mysigt minne det förstår jag;)) Det är ju inte alla som träffar på Victoria inne på affären;))

kramizzzz

Gunilla sa...

En annan Gunilla vill önska dig en trevlig helg och ber att få tala om att en tidigare tecknad bild var mycket rolig !!! Tyckte jag i alla fall !! Tänk att få möta en riktig prinsessa i en helt vanlig Konsumaffär !!!!!! KRAM

Fru Vallmo sa...

Vilken kul grej, och så fint berättad, vet inte hur jag skulle bete mig om jag skulle möte kronprinsessan i matbutiken, kanske mycket pinsamt, haha!
Kram på dig och en fin helg!

Vardag och flärd sa...

Ja, det var nog en av de få gångerna hon kunde strosa runt i en mataffär, denna goa tjej. Tänk att leva så påpassat och ändå alltid vara glad, hon är så fin.
Ha en fin helg!
Kram Eva

nattugglan sa...

ja du har ett fint minne.. hon är ju nog en helt vanlig tjej.. tycker det är lite pinsamt att jämnt ha livvakter efter sej.. men så är ju deras liv.. Fina namn den lilla tjejen fick..o inte alls vad svenska foket hade trott...Ha en bra helg.

Gunillasljusglimtar sa...

..här kommer en Gunilla till som vill önska dej en trevlig fredag kväll..Kul att fått träffa söta Viktoria! Kramis Gunilla

Maria sa...

Kul möte! SÅ bra att hon kan vara och handla i en vanlig butik någongång. Även om säpovakter är med.

Myran sa...

Vilket roligt minne! Det är lite kul när man möter kändisar så där i vardagen och men liksom hälsar för på nåt sätt så känner man dem, men man kan ofta inte placera de. Jag vet precis hur du kände dig.

Anneli sa...

Vilket roligt minne! Det är ju kul hur man reagerar när man ser en "kändis" så där. Innan man kopplar, liksom.

Maria sa...

Det minnet får du vårda ömt, ja jag vet inte vad jag gjort om ja stött på henne, tycker hon är en helskön människa.
Ha de gott/kram

Mycket annat & lite betong sa...

Häftigt att möta henne så där i mataffären! Roligt minne!
Du kan ju också sticka! Så snyggt du har gjort! Jag kan bara sticka fram och tillbaka, varken lägga upp maskor eller maska av.

Trevlig helg!
Agneta

Carina Sjölund sa...

Vilket roligt minne :)
Ha en fin dag!
Kramen♥

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket roligt minne och man har ju hört att hon ska vara speciell med sina leenden och vänliga sätt. Dom är så gulliga dom där två som nu blivit tre.
Agneta kram

Bonsai-Anna sa...

Ett roligt minne! För övrigt tycker jag dina stickningar är jättefina, oavsett de blev som du tänkte eller inte. Ett smart drag att bestämma sig för att sitta mindre vid datorn!

Merja sa...

Kul att ha sprungit på Kronprinssesan!Ibland när man ser en "kändis" blir man förbryllad om man inte känner igen dom på en gång...och kan tro att det är någon man känner:)
Ha det gott!

Katarina 39 år sa...

Vilken härlig räkmacka nedan :O) och semlan, mums! Du stickar ju jättefint. Garnet har verkligen fina färger som man blir glad av. Kram Katarina :O)

Elsa och Helena sa...

Vilket minne för livet. Jag tycker vår kronprinsessa är så söt och rar:)

Tack för din kommentar hos mig...välkommen åter.

KRAM Helena

Anonym sa...

Ja sånt är roligt när man stöter på kändis utan att det är planerat