torsdag 17 november 2011

Rensar i röran


I detta rum har jag tillbringat större delen av dagen, med undantag av en och annan mat- och kaffepaus. Rensningen fortskrider sakta men säkert och jag känner ett stort välbehag över att ha vågat glänta på dörren till detta rum och ta tag i eländet.
------------


Städa garderoberna tycker jag är kul och det har blivit några kassar kläder till Röda korset och en och annan kasse till soptunnan.
Jag har i alla fall beslutat mig för att hädanefter skall det inte sparas någonting onödigt. Jag ska fråga mig själv både en och två gånger om jag verkligen behöver det här.
Papper skall inte läggas på hög, utan sättas in direkt. Jag har alltid haft fina pärmar att sätta in i, men ändå lagt på hög för att sedan sätta in vid ett senare tillfälle.
Nu är det slut på slarvet!
Ordning och reda å löning på freda´!
Men, för min del får det bli "Ordning och reda å pension på freda´."
----------
Å hur kul blev det här inlägget. Tror det är dags att dra ner nattmössan och krypa under täcket, innan det spårar ur ännu mer.
-------------
Ha en riktigt skön helg allihopa!
--------------------------

10 kommentarer:

mormia sa...

Ja men så skönt att få ordning i oredan. Det brukar kännas väldigt gott när sådant blir gjort. Tack för du gillar min sida. Jag grejar i photoshop en hel del så det är där allt blir till. Nu önskar jag dig en skön helg/kramizar

carinasjolund sa...

Skönt när det är gjort!
Men man gruvar sig ganska länge innan man kommer till skott :)
Kramen♥

Mor Tuta sa...

Visst är det skönt när sådant storjobb är avklarat. Har pysslat med något liknande denna vecka.
Önskar dej en skön helg.
Kram Birgit

Skanegrabben i Malmö sa...

Hejsan

Oj här var det verkligen storstädning. Det är såå skönt att få rensat ut från skåp m.m. Vi skulel också men har inte kommit längre än till att vika kartongerna vi skulle packa i...haha

Anelma handarbetar sa...

Vad härligt att vi är fler som rensar. Jag har rivit ut saker överallt som ska rensas bort och det finns kartonger med julmarknadssaker framme + att jag ska rensa bland julsakerna också. Hoppas bara att jag inte blandar ihop kartongerna.

Kram Birgit

Gunillasljusglimtar sa...

Heej! Vilken glad o härlig blogg jag kom till! tack för titten hos mej! Tycker om bilden på "dej" hihihi ha det gott vännen Gunilla

Anki sa...

Ooohh ... jag har också ett sånt rum som jag knappt törs titta in i ...

Bonsai-Anna sa...

Även i detta hus finns ett sånt rum... Duktig du är som tar tag i det, och låt gärna dina inlägg spåra ur...

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron! Tack för titten,nu har jag lagt mej som följare av din blogg för nu vill jag inte missa dej o dina söta inlägg! ha det gott kramis Gunillasljusglimtar (får skicka det som anonym för skrivet det två ggr o´det går ej genomföra,grr,grr...

Beppan sa...

Oj - nu blev jag påmind...
Detta att städa garderober och hyllor i arbetsrummet är något som jag helst förtränger...
Fast jag vet att det snart är dags. Köpte till och med en bok av barnbarnen när dom sålde jultidningar - den handlar om att röja och rensa i röran. Lite Feng Shui..
Tyvär bor det en ekorre i mig - även om den är liten :-)