söndag 28 augusti 2011

Dagarna ...

... bara rullar på och snart är augusti månad till ända. Jag sitter här och funderar på vad jag egentligen har gjort i sommar. Naturligtvis det vardagliga som hör till, men jag hade tänkt göra så mycket mer, nu när jag har all tid i världen. Men ..., det kanske är så här att man måste få en tid att vänja sig och känna efter och inte bara köra på som man har gjort i så många år förut.


Minisemestern avlöpte väl med både solsken och en regnig dag. Det var skönt att åka en vända, men det var lika skönt att komma hem igen.
Idag har jag varit ute i trädgården och rensat bland blommor och gjort lite sensommarplanteringar. Mina tomatplantor som står mot husväggen ser inte så fina ut, men de har glatt mig med små fina tomater som smakar guddomligt. Varje gång jag går förbi krukorna, så stoppar jag in en körsbärstomat i munnen. Känner mig mer och mer sugen på att skaffa ett växthus. Kanske det blir ett till nästa sommar.
-----------

6 kommentarer:

KÄRLEKEN TILL INREDNING sa...

Visst är det härligt med egna tomater! Kram Linda

Ingabritt sa...

Hmmmmm, växthus har jag också funderat på, faktiskt i alltför många år. Min dröm var ett litet hus med inte alltför ambitiös odling men med en skön sittplats och ett litet bord. En egen kupppe, typ.

Myran sa...

Men du har ju tagit helt fantastiska bilder i sommar.
Älskar de.

Snäckskalsdalen. sa...

Egna tomater är väldigt goda!
Och sommaren har lite fått ett hastigt slut tycker jag....
Agneta kram

Katarina sa...

Hemmatomater smakar allra och absolut godast :O) Det är en speciell smak. Gott att kunna gå och ta sig en när man blir sugen. Kram Katarina :O)

Marra world sa...

Härliga tomater!
Vad är det för musik du har jättefint?