måndag 25 juli 2011

Läskigt!

I natt har det varit tjuvar hos oss - mycket obehagligt. Jag försöker att inte tänka på det, men det återkommer hela tiden.

11 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Nej. Det där är INTE roligt. Usch. Hoppas ni inte fick men av något slag.
Agneta kram

Ingabritt sa...

Men, så tråkigt. Det blir så olustigt inombords tycker jag. När vi bodde i Malmö (mitt i sta´n) hade vi inbrott på vinden två gånger och i garaget en gång. Från vinden tog dom rätt mycket, flera kartonger med ordentligt packade grejer och en del kläder. Jag sprang runt på alla loppisställen för att se om jag kunde hitta något för att köpa tillbaka, men tyvärr. Det är nu 20 år sedan men jag kan fortfarande känna igen känslan. Hoppas ni kommer vidare i det hela och kanske t o m hittar den skyldige.

Anelma handarbetar sa...

Tråkigt tråkigt. Varför kan inte folk lära sig att skilja på ditt o mitt.
Har själv haft inbrott när jag bodde i hus. t.o.m hunden vägrade att gå in i huset efter inbrottet. Hoppas att ni mår bra.
Kram Birgit

Myran sa...

Usch och Fy! Har också råkat ut för det. Mitt på dagen en Valborgsmässoafton. Jag kom hem och han hann slinka ut medans jag stod på uppfarten. Av någon konstig anledning så hade jag inga problem med att någon hade varit inne och rivit runt och stulit min älskade kamera och lite pengar. Vi blev ändå förskonade när jag sett hur de skoningslöst kan förstöra saker utan anledning.
Hoppas allt löser sig.
Kram!

♥ Carina ♥ sa...

Nä fy vad otrevligt!! Var det under tiden ni var hemma??
*kramar om*

Bonsai-Anna sa...

Mycket obehagligt att behöva vara med om det!

nattugglan sa...

men skitt så "äckligt" , förstår om du tänker på det.. inte så kul då man vet att nån har snokat runt..hade han slagit sönder nått o gått in..el hur kom han sej in?..Min äldsta dotter blev oxå bestulen 2 ggr då hon bodde inne i stan.. då hade de en gemsensam vind..o där va han in.. tog hemvävda mattor, ryggsäck, pallar mm... andra gången blev hon av med cykeln... Hoppas det ordnar opp sej..kram

Äppelblom sa...

Tack för alla kommentarer.
Klockan 4 på natten hörde grannen på nästa gata en bil som gick på tomgång, så han gick upp och kollade vad som var på gång. Han fick då se hur de lastat på vår stora snöslunga och åkte iväg med.
Det tokiga är att slungan stod i ett förråd vid vårt sovrumsfönster och gubben låg vaken och läste vid den tiden.
Jag tycker att det är obehagligt att veta att det har smugit runt folk och snokat. Det är ju ingen insyn från vägen, eftersom baksidan vetter mot sjön.
Hörde av grannen att det är ligor som åker runt och rekognoserar och sedan sätter ett litet märke på postlådan om det finns något intressant att stjäla. Jag kollade på vår postlåda, men hittade inte någon "kod" bara en liten fågelskit.
Ha det bra och den här händelsen bleknar väl med tiden.

UllaMona sa...

Fy sjutton så otrevligt...jag hoppas att skärselden fortfarande finns!

strömmas sida sa...

Hej

Tack för titten och kommentaren hos mig. Välkommen igen *ler*.

Men fy vad obehagligt med tjyvar hos er. Jag kan aldrig fatta att folk vågar göra så och att dom kan leva med sig själva.
Hoppas ni kanske hittar något bra larm att ha till hus och annat.

Natthälsningar
strömma

Mib sa...

Näe! Näe! Näe! Fy fasen vad otäckt!!! Usch! Det där gör ju mig lite orolig som bor i samma kommun liksom även om man har vetat att det kan hända så blir det mer påtagligt när det verkligen händer! Hoppas ni mår under omständigheterna väl liksom! Förstår att det rör upp mycket känslor.
Skickar dig en stor stor stor kram!