torsdag 4 november 2010

En helg ...

... när vi påminns lite mer om våra anhöriga som inte längre finns med oss.
Efter jobbet idag åkte jag till kyrkogården i grannkommunen, där mina föräldrar har en viloplats.
Äntligen hade alla löv från de stora träden släppt, så att det gick att pynta och göra lite fint.
Innan löven har bestämt sig för att ge upp, så är det inte någon idé att ordna med något för det begravs i decimetertjocka lager av stora lönnlöv.
Tände ett ljus och tänkte tillbaks i tiden på när mina föräldrar fanns kvar.
Det var lugnt och fridfullt.
----------

4 kommentarer:

bakom berget sa...

I morgon kväll åker jag till kyrkan i vår by och tänder lyktan på min pappas grav. Det är så vackert på kyrkogården den här helgen. Man kan stå där länge och bara tänka..... Min pappa var bara fyrtiofem år när han gick bort. Det var trettio år sen nu, men det känns som igår.
Ha en fin helg min vän!
Kram Åsa.

4U2! sa...

Denna Allhelgone hade jag tänkt besöka pappas och mamas grav just den dagen, se alla ljus som tänds i stället för dagen efter (det har med parkeringsmöjligheterna att göra) som jag brukat. Tyvärr är ju jag sämre än jag trott och kan knappt gå ute. Men de finns i mina tankar varje dag, desto mer får det bli i helgen.

Monica sa...

Vid min promenad i dag var jag till minnenslunden i vår stad. Så vackert med alla ljusen. Satt en stund på en bänk och tänkte på mina föräldrar som är begravda lååååångt från där jag nu bor. Men de "finns" alltid med mig i mitt hjärta. Önskar dig en bra Helg. Kram.

4U2! sa...

Tack för din fina kommentar hos mig. Inte alls lång.